30 juli 2012

Förkrossad

Jag känner mig så otroligt nere idag. Den här stenen som jag har i bröstet blir allt större och större och det känns som att ingenting i världen kan gör mig glad igen. Ingenting.
/h
Finns det något härligare än en slät och len kropp? Inte enligt mig och särskilt nu under sommaren! Jag har haft min epilator i ca 3 veckor nu och jag älskar den mer och mer för varje användning. Den är snygg, snabb och smart! Du får med dig 5 munstycken alla har olika funktioner. Med den här epilatorn kan avlägsna hår från topp till tå! Ben, armhålor, bikinilinjen, ja you name it!
 
Lite fakta om hår & epilering:
  • Epilering ökar inte hårväxten, vilket dermatologer har bekräftat. Vad som kan uppfattas som en ökad behåring är det faktum att många kvinnor epilerar under sommaren då högre temperaturer påverkar hårväxten. Blodet cirkulerar fortare, vilket ger mer näring till hårrötterna.
  • Huden förblir hårlös i flera veckor. Då håret avlägsnas från roten, men själva roten finns kvar, kommer håret växa tillbaka efter några veckor. Men när det väl växer tillbaka gör det detta finare och och tunnare än efter raking.
  • Epilering känns mindre irriterat efter ett tag. Då håret avlägsnas vid roten, erfarar du onekligen obehag. I början är den ryckande känslan starkare helt enkelt för att det finns mer hår att avlägsna. Men hårtrån växer tillbaka olika fort, så det blir mindre hår att ta bort efter de första tillfällena. Och din hud börjar anpassa sig efter behandlingarna, och den smärtande känslan tenderar att snart avta.
  • När hår avlägnsas genom epilering kommer det nya håret som växer ut ha en smalare ände som gör att det känns och ser finare ut än äldre, längre hårstrån.
  • Säsongerna har en viss inverkan på hårets utväxt - särskilt under våren, har studier visat, växer håret extra fort.
 
Plus/Minus
+ Den går otroligt fort
+ Den har en liten lampa som gör att du kan se om du har missat något
+ Du kan ha den i badkaret & under rinnande vatten vilket gör att det inte riktigt gör lika ont
+ Flera munstycken än en vanlig epilator
+ Du kan tvätta den vilket är mer hygieniskt
 &
- Den missar att ta lite hår under vatten tyvärr

Släng rakhyvel, spring till någon elektronikbutik och köp en egen braun silk-épil legs body & face! Den får betyget 5/5
/h
 

22 juli 2012

Vågen

We♥It

När jag tidigt på morgonen skulle på toa fick jag syn på vågen. Den tittade anklagande på mig. Jaja, jag gjorde mitt inne på toan, tog av mig mogonrocken och ställde mig på den. Jag vågade inte titta ner, jag blundade och tog ett djuuuuupt andetag. Jag tittade ner och såg att jag hade gått NER i vikt :) Hurraaaaaaa!

/h