19 juli 2013

-11,5

Bättre än ingenting, hade dock önskat att jag hade gått ner lite ner vid det här laget men men...
Om 13 dagar är det dags för min lilla semester och fram tills den 31 vill jag gå ner till 60...känns omöjligt vid det här laget då jag egentligen vet att det är en "stor" siffra, vi får se! Jag har inte tränat på gym ett bra tag nu och istället cyklar jag till och från jobbet, går långa rundor och gör lite muskelövningar hemma :) duktigt!
Nu lite vila innan dagen börjar! :)
/h

16 juli 2013

Sorry

Jag vet att jag har varit borta ett tag nu men jobbet och flytten tar över mitt liv just nu...hoppas att ni inte saknar mig för mycket? ;)
/h

3 juli 2013

Jag vill inte...

Jag vill inte kalla det för sorg men just nu känner jag mig ledsen. Igår flyttade min älskade lillebror till Australien för att plugga i tre år och det känns som att familjen inte är "hel" utan honom. Jag inser att jag får det att låta som om han har gått bort, Gud förbjude men han känns så långt borta och det känns som att jag har en stor klump i magen. Det som ger mig lite hopp och glädje är att han har flyttat för en bra sak, nämligen sin framtid och jag är så otroligt STOLT över honom! Jag antar att jag saknar honom...jag inser mer och mer för varje dag hur mycket jag ÄLSKAR min familj och släkt, utan dem är jag INGET! Som tur har jag en man som stöttar mig hemma och snart träffar vi honom igen, antingen där eller här :)
Ta hand om varandra!
/h