29 maj 2013

:( / :)

Igår åkte min käre man till hemlandet och det känns jättetungt! Jag hann knappt låsa dörren och tårarna bara rann ner för kinderna. Jag luktade på hans tröja och ångrade att jag inte kokade kaffet åt honom på morgonen som han bad mig om...jag är elak. Hoppas tiden flyger förbi och jag längtar redan till att min älskling kommer tillbaka!
Imorgon kommer min faster och efter två dagar kommer min mamma och syster, det ska bli sååå skönt! Långa dagar på stranden, prata och skratta hela kvällarna :)
Hoppas ni får det fint ni med, nu ska jag plugga!
/h

29 maj 2013

service

 
 
Min nuvarande hyresförening ByggInvest borde få gå en utbildning om bra service för sina hyresgäster. Bara namnet på företaget gör mig så förbannad, ni investerar INTE i NÅGONTING! Idag gick jag upp vråltörstig, jag sprang in till mitt lilla kök och vred på kranen och vad får jag? Ett par gråa droppar i mitt glas! Testade badrummet och där händer det samma sak. Jag ringer till ByggInvest och får veta att man ska fixa ledningarna idag. Jaha? Ska man inte får ett brev om det först? Jag blir så förbannad, här står jag, utan vatten, kan inte fixa frukost, inte duscha eller tvätta händerna. DESSUTOM hade jag tvätt idag men det kan jag glömma! Som tur hittade jag en kall liten loka i kylskåpet...
Det ska bli skönt att flytta, flytta från området och lååååååååångt borta från ByggInvest!
/h