25 april 2017

Glossy

Nu är årets första limited edition från Glossybox ute 🙌🏼 Den här boxen ska ja lite art deco stuk och är en morsdagbox. Jag köpte en till mig och till min kära mor, jag längtar! ❤️
/h

21 april 2017

Idag

Idag satte jag ännu en gång stopp för orättvisa, utnyttjande och elände. Jag har förts bakom ljuset, jag har ljugits för och inte bara av folk utan även utav mig själv. Idag satte jag stop för det. No more. Min godhet kommer försiktigt att ges till folk som förtjänar det. Min lojalitet likså. Känner så otroligt stark, i natt sover jag utan oro och ångest. I natt sover jag som en kvinna som har gjort saker och ting för sitt bästa och för omvärldens bästa. Älskar den här starka kvinnan jag sakta men säkert håller på att bli. 
/h

18 april 2017

New in

 
Den här tunna kappan har jag redan i smaragdgrönt och jag kunde inte låta bli att köpa fler! Det fick bli svart och vitt som passar till allt 😍😍😍 Perfekt till våren i Sverige!
 
Dessa godingar fick jag i present och gissa vad glad jag blev! 😍💄 så otroligt coola att ha i öronen! Perfekt till en utekväll eller ja när som helst!
Jag beställde även denna, en liten mobilväska att ha på sig en utekväll. Får plats med mobil kort och annat smått och gott! Så snyggt med guldkedjor och svart sammet! 
/h